Din lokale vognmand

Vognmandforretningen Harly Mogensen & Søn har mange års erfaring med transport af bl.a. sand og grus. Firmaet blev etableret helt tilbage i 1959 af Harly Mogensen, men drives i dag af Claus Mogensen, som overtog firmaet i 2008. Claus er dermed født ind i vognmandsfaget og firmaet, og har evnet at bevare og udbygge de gode samarbejdsaftaler hans far etablerede – både på lokal og national plan. 

Claus Mogensen er vant til at arbejde med mange forskellige mennesker. Det er noget af det der driver forretningen fremad. Jobbet er håndgribeligt, men samtidig enormt afvekslende. Harly Mogensen & Søn har fire lastbiler og en gummiged til rådighed. De transporterer stort set alt bortset fra levende dyr.

Sand & Grus til private

Er du sommerhusejer og leder efter en lokalkendt vognmand, der kan transportere sand og grus? Vognmand Claus Mogensen fra Harly Mogensen & Søn sikrer dig aftalt kvalitet til tiden. Claus kører både med større og mindre partier sand og grus, og kan levere indenfor korte tidsrammer. Du sikres hurtig betjening fra bestilling til levering. Har du brug for fagkyndig rådgivning i forbindelse med bestilling af sand og grus, rådgiver vi dig også gerne. Hos Harly Mogensen & Søn er faglig ærlighed og god service altid omdrejningspunktet for alle samarbejdsaftaler.

Fleksible & miljøvenlige transportløsninger

Er du sommerhusejer, eller ejer af helårsbolig i lokalområdet, og ønsker du kun at få transporteret få kvadratmeter sand eller grus til grundstykket, kan dette foretages med en gummiged. Hos Harly Mogensen & Søn ved vi, at det forenkler arbejdsgangene på mere end én måde. Forestil dig fx det sand du har bestilt, skal transporteres via en smal vej i sommerhusområdet. Her kan en gummiged sikre dig og naturen en bedre og mere skånsom transportløsning. Den slags detaljer har Claus Mogensen fra Harly Mogensen & Søn øje for. Din lokale vognmand ønsker at skåne miljøet. Du kan derfor altid forvente kvalitet og bæredygtige løsninger hos Harly Mogensen & Søn.

Lokale priser

Her i området vægter vi de lokale samarbejder, også når det kommer til prissætning og tilbud. Vores lokale forankring giver vores kunder mange fordele, hvilket også ses på vores priser. Giv os et kald og få et tilbud du ikke kan afslå. Lokalt samarbejde er den bedste løsning både menneskeligt, miljømæssigt og økonomisk. 

Sand & grus fra eget lager

Noget af det der gør, at Harly Mogensen & Søn har mulighed for at sikre vores kunder hurtig levering, er at vi kan tage sand og grus fra eget lager. Vi tager imod bestillinger fra dag til dag, og gør altid hvad vi kan, for at sikre vores kunder den bedste og hurtigste service. 

Erhverv

Ud over at hjælpe de mange private kunder, samarbejder Harly Mogensen & Søn også med flere lokale entreprenører. De får leveret sand, grus samt andre materialer til tiden. Claus Mogensen kan kontaktes med kort varsel. Fleksibilitet og troværdighed er fundamentet for firmaets samarbejdsaftaler med det lokale erhvervsliv. 

Ting vi ikke transporterer

Hos Harly Mogensen & Søn transporterer vi stort set alt – bortset fra levende dyr. Derudover foretager vi heller ikke flytninger for vores kunder. Når det er sagt, er vi dog yderst fleksible og åbne. Giv os et kald, hvis du har en forespørgsel, så finder vi den rette løsning sammen.